onsdag 1 juli 2009

Semester

Har haft semester några dagar redan..så vad har jag hunnit göra....inte så mycket om jag ska vara ärlig.
På fredagen var vi på öspelsinvigningen. Det var riktigt fint o bra med uppträdanden. Jack Mittelman var rolig en komiker/musiker.
Sedan for vi in till torget o kikade lite, Wilma fick hoppa på hoppborgen igen, men det va ju så himla dyrt 5 euro för 20 minuter..o denna gång fick hon inte ens hoppa i 20 minuter eftersom de stängde 21. Hur man nu skulle ha vetat det?

Var på jobb på natten, fick sova ut ordentligt...sen gjorde vi inte så himla mycket....var på jobb igen sen lördag natt...sov bara till 12 dagen efter. Sen tyckte min bror att vi skulle grilla, sagt o gjort tog pick o pack o drog till klosterviken eller va det nu heter...vi travade till klipporna där vi grillade vid "10-an" kom folk som hoppade där var kul o se, att de ens vågade.
Syrran ringde o hörde sig för om barnpassning, visst så sedan for vi dit, wilma o jag blev kvar o passade busfröna, var till stranden o doppade sig, Wilma o Tobbe alltså...Tilde doppade fötterna, hon va lite för liten för ett heldopp.

Tog en bra stund innan barnen somnade innan man fick ta det lugnt en stund, sen kom päronen hem o jag somnade i sängen, vaknade tidigt på måndagen, hade så ont i munnen, en tand som bråkade duktigt :(

Fick skjuts till stan vid 10 tiden av Sari...hade fått tid till Tandläkaren vid 12 så....duschade o bytte kläder, sen åkte vi iväg till tandläkaren och wilma satt i väntrummet under tiden..de hittade inget egentligt fel på tanden men han gjorde om fyllningen o det känns bättre nu, han menade på att en bit av tanden höll på att spricka..hmm...
Nå 59 euro fattigare blir jag.

Sen åkte vi med lilla "Bertil" till Eckerö där Wilmas kompis mormor har stuga..stannade en stund innan jag åkte hem igen....Jani o jag var sen till Club Marin och käkade planka, lite lyx när man var lite barnfri. sen segade oss vi ut till eckerö för att hämta tjejen....
Nu har bilen fått stå sen måndag kväll vid 21.30....o batteriet drar sakta men säkert ur sig :( börjar bli duktigt irriterad på detta nu, jag vet helt enkelt inte om jag ska fara till stan för risken är att det e så kort bit att den inte laddar upp sig tillräckligt...eller så e det inte tillräckligt med batteri kvar när jag väl ska ha den ikväll....helvetes biljävel...nå har man otur nå.
Brorsan trodde att den skulle stabilisera sig men det tror inte jag eftersom det går neråt hela tiden.....

Sen har jag ont i halsen oxå o så e jag ganska trött..men borde ju försöka göra lite hemma o jag tänkte ha maten klar tills mannen slutar jobba idag...dvs vid 15 tiden....men kanske man kan ta en kort lur före....åste nog det om jag ska orka till momma ikväll (mormor)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar