söndag 19 juli 2009

Sista veckan

Kommer med stora kliv fram till sista veckan av semestern nu :(
Wilma har gått i simskola, tur så fick hon plats i den första gruppen som börjar 10, håller på till 12.
Jobbade endel förra veckan, tisdag, onsdag o fredag, sen kunde jag inte mer.
Sku behöva vara ledig även nästa helg. Vikingamarknaden är ju tors-lörd, vi brukar gå på den.

Har jagat runt efter en kabeljevel till laptopen men det var resultatlöst tyvärr.... våran har glappkontakt :( inge vidare...ska försöka på att Kalmers får hem rätt kontakt till den så finns det en som kan klippa och klistra lite....nya kablar finns eventuellt att köpa till det facila priset på typ 100 euro......och så var det tydligen ett rånförsök på kobben oxå idag, nåt värdetransportrån mitt i centrum....det e ju inte klokt det här mera, tur att jag låg i nånslags dvala på sofflocket just då, inte för att jag ändå skulle varit i stan, sällan man e det på en söndag änå...iaf vi.
Usch borde försöka dammsuga här, väntar ev lite främmande under veckan eller redan imorgon kanske. o på tisdagkväll blir det lilla mormor igen som ska få besök :) Kul att fara till henne, hon e oftast pratglad o go, ska bjuda på fika, vill ha hjälp med duschen, dammsugning och veckoshoppingen sen ska man äta glass oxå från glassbilen.

Var en kort uppdatering idag men men...har inte så mycket att tillägga just nu....har förresten INTE varit på rockoff alls i år...blir nog inget heller, vet att Wilma ville på EMD men jag tycker inte om när småbarn blir trängda o klämda framme vid scenen o hon vill inte tåla höga ljud, men vi åkte förbi Mariepark iaf när de spela...slött att det inte e på Torget, då skulle man ju kunna gå runt istället o kolla på stan under tiden det var uppträdande, blir ju mera naturligt så....
Nå Draken blir ju glada av att det e på Mariepark iaf :) ja osså Dennis då förståss :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar